GOOGLE 

Het klinkt zo logisch, maar wordt vaak vergeten. Pagespeed draagt bij aan jouw ranking in Google

 

CONVERSIE OP JOUW WEBSITE

Heb je bijvoorbeeld een webshop, dan draagt pagespeed ook bij aan jouw conversie én is dus van groot belang

 

PAGESPEED CHECK

Benieuwd naar hoe jouw huidige website presteert? Check hieronder de link om dit de controleren. Een nieuwe website via ons? Wij maken het in orde!

 

SEO

Pagespeed is ook van belang voor jouw SEO, als je betaald verkeer inkoopt en jouw pagespeed is niet optimaal, heeft het geen zin

 

Pagespeed Optimalisatie

Pagespeed, het is zo belangrijk en het gaat toch vaak fout

Weleens op zo’n website geweest waarbij je afhaakte omdat het te lang duurde? Je kan je voorstellen, dat moet je niet hebben als ondernemer. Je wilt natuurlijk dat mensen die aankoop doen, of die informatie die zo belangrijk is, lezen. Naast dat het niet heel gebruiksvriendelijk is voor de bezoeker, zijn er nog andere belangrijke aspecten. Wat als je bijvoorbeeld betaald voor je website bezoekers en men haakt af? Daarnaast, Google ziet ook graag dat jouw pagespeed optimaal is en neemt dit ook zeker mee in de quality score. De social media kanalen willen dat trouwens ook, als er wordt doorgelinkt naar jouw website, moet dat snel gebeuren. En dus ook andere websites rekenen je dit aan. Genoeg redenen om ervoor te zorgen dat jouw pagespeed in orde is. 

Er zijn verschillende manieren om dit te checken, maar wij adviseren deze link via PageSpeed Insight van Google, klik hier voor de check van jouw weblink.

Overtuigd dat je pagespeed echt héél belangrijk is?
Wij gaan ervoor zorgen dat dit gaat bijdragen aan de full experience