ZOEKWOORDEN

Wij gaan opzoek naar de juiste zoekwoorden binnen jouw branche en hiernaar starten wij met de optimalisatie

 

 

 

SNELHEID VAN DE WEBSITE

Een snelle en gebruiksvriendelijke website heeft invloed op zowel de gebruikerservaring als SEO

 

 

 

LINKBUILDING

Het genereren van extra links mag niet ontbreken in jouw strategie, het draagt bij aan jouw ranking en content marketing

 

 

 

 

CONTENT

Wij zorgen voor relevante content over jouw product of dienst

 

 

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie – SEO

Een eigen website is een ideaal platform voor het verspreiden van nieuws over jouw bedrijf of voor het binnen halen van nieuwe klanten en leads. Het is dus belangrijk om goed gevonden te worden in Google. Dit noemen ze “Search Engine Optimization” oftewel SEO. Zoekmachine optimalisatie is een belangrijke factor om goede posities te halen met bepaalde keywoorden.

Is jouw website toe aan een SEO update?

Doe een gratis SEO quickscan, misschien kunnen we je helpen met de optimalisatie!


Het maximale uit je website halen middels SEO

Elk van onze campagnes begint met het opstellen van een strategie, of roadmap, die doelen vastlegt en een maandelijks plan schetst om deze te bereiken. Elke klant en / of branche vraagt ​​om een ​​unieke aanpak en er is geen one-size-fits-all oplossing. Tijdens de strategiefase analyseren en synthetiseren we gegevens met betrekking tot uw bedrijf, verkoopmodel, concurrentielandschap en doelgroep. We voeren ook trefwoord onderzoek uit en genereren content- en linkbuilding strategieën die volledig integreren met alle andere marketing kanalen.

Pagespeed Optimalisatie

Wil je ook je SEO resultaten verbeteren? 

SEO is het proces van het vergroten van organisch verkeer door het verbeteren van de rangschikking voor relevante zoekopdrachten op de belangrijkste zoekmachines. Zoekmachines veranderen voortdurend de manier waarop ze webpagina’s rangschikken, waardoor het steeds  belangrijk is om een ​​tactische strategie te ontwikkelen die past bij jouw budget. Vandaag de dag vereist een succesvolle SEO-campagne het creëren van aantrekkelijke inhoud die relevant en sociaal aantrekkelijk is, evenals een goed geoptimaliseerde website om verkeer te ontvangen en om te zetten.

In tegenstelling tot het genereren van verkeer via Google AdWords, kan organisch zoekverkeer niet worden gekocht. Organisch zoekverkeer moet je verdienen. Onze zoekmachine optimalisatie diensten worden uitgevoerd door ervaren marketing specialisten die voor elke klant op maat gemaakte campagnes inzetten. We gebruiken geen trucs of snelle oplossingen en houden ons aan de industrienormen zoals uiteengezet door Google en andere grote zoekmachines – aangevuld met een hele dosis ervaring en creativiteit.