RESPONSIVE DESIGN

Geschikt voor alle type beeldschermen zoals mobiel, tablet & laptop

OPTIMALISATIE SEO

Aanmelding bij Google voor een snellere online zichtbaarheid

 

SOCIAL MEDIA INTEGRATIE

Je website gekoppeld aan al je social media kanalen

EEN UNIEK DESIGN

Wij kijken samen met jou naar de uitstraling van jouw bedrijf en helpen mee aan het uitbouwen hiervan

 

Pagespeed optimalisatie

Een goede op maat gemaakte website 

Wij leveren onze websites standaard op met handige functies om jouw onderneming te laten groeien. Denk hierbij aan koppelingen met je Social Media kanalen, contact formulieren en natuurlijk een aanmelding bij Google zodat je website snel online vindbaar is.

Een andere standaard functie is een responsive design waardoor je website geschikt is voor alle type beeldschermen en zich aanpast naar het juiste formaat.

Zodra de website is opgeleverd kan je er voor kiezen om een SEO (zoekmachine optimalisatie) strategie in te zetten. Hierdoor wordt je website nog beter vindbaar in Google.


Werkwijze bij het designen

Hoewel we van mooi webdesign houden, begrijpen we al geen ander dat geen enkele site alleen kan gedijen op enkel esthetiek. Een website investering moet zichzelf terugbetalen door zijn marketingwaarde, aanvragen en sales leads. En een webshop investering moet zichzelf terugbetalen door nieuwe omzet te genereren en de markt te vergroten. Om dit te kunnen doen, moeten sites voldoen aan de ‘best practices’ uit de voor gebruikerservaring, optimalisatie en vernieuwing. De twee belangrijkste succesfactoren voor een online bedrijf zijn het genereren en omzetten van gekwalificeerd verkeer. Elke bezoeker is een potentiële klant en u heeft slechts enkele seconden om hun aandacht te trekken

Elk van onze website-ontwerpprojecten begint met een kritisch ontdekkingsproces. Voordat we uw site plannen, verzamelen we informatie over uw doelgroep, verkoopstrategie, klantwaarde en behoeften op korte en lange termijn. Veel te vaak worden websites gebouwd zonder rekening te houden met de belangrijkste bedrijfsdoelen. Dit leidt tot verspilling van tijd en geld en tot gefrustreerde klanten. Tijdens ons ontwerp- en ontwikkelingsproces evalueren we voortdurend wat er nodig is om een ​​succesvol eindproduct te leveren.

Webdesign Amsterdam

Meer weten over het ontwikkelen van een nieuwe website? 

Neem  contact met ons op.