Conversie Optimalisatie (CRO)

Genoeg verkeer naar je website of webshop, maar geen rendement? Denk dan eens aan conversie optimalisatie. 

Vrijblijvend advies Offerte aanvragen

Wat is conversie optimalisatie?

Wij leveren onze websites standaard op met handige functies om jouw onderneming te laten groeien. Denk hierbij aan koppelingen met je Social Media kanalen, contact formulieren en natuurlijk een aanmelding bij Google zodat je website snel online vindbaar is.

Een andere standaard functie is een responsive design waardoor je website geschikt is voor alle type beeldschermen en zich aanpast naar het juiste formaat.

Zodra de website is opgeleverd kan je er voor kiezen om een SEO (zoekmachine optimalisatie) strategie in te zetten. Hierdoor wordt je website nog beter vindbaar in Google.

Vraag offerte aan

Wat is een conversie?

Hoewel we allemaal van een mooi design houden voor een website, begrijpen wij al geen ander dat geen enkele website enkel leads oplevert doormiddel van het uiterlijk. Een goede website moet zichzelf terugbetalen door zijn marketingwaarde, aanvragen en sales leads. En een webshop investering moet zichzelf terugbetalen door nieuwe omzet te genereren en de markt te vergroten. Om dit te kunnen doen, moeten sites voldoen aan een goede gebruikerservaring, optimalisatie en vernieuwing. De twee belangrijkste succesfactoren voor een online bedrijf zijn het genereren en omzetten van gekwalificeerd verkeer. Elke bezoeker is een potentiële klant en je hebt slechts enkele seconden om hun aandacht te trekken.

Elk van onze website-ontwerpprojecten begint met een kritisch ontdekkingsproces. Voordat we uw site plannen, verzamelen we informatie over uw doelgroep, verkoopstrategie, klantwaarde en behoeften op korte en lange termijn. Veel te vaak worden websites gebouwd zonder rekening te houden met de belangrijkste bedrijfsdoelen. Dit leidt tot verspilling van tijd en geld en tot gefrustreerde klanten. Tijdens ons ontwerp- en ontwikkelingsproces evalueren we voortdurend wat er nodig is om een ​​succesvol eindproduct te leveren.

Wat doen we nog meer?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies?

Neem contact op

Youri Blesing
Youri Blesing
2022-01-28
Vioolschool Müller
Vioolschool Müller
2021-09-28
Ik kreeg Meeman Webdesign via via aanbevolen toen ik op zoek was naar een goede websitebouwer om mijn website te vernieuwen, het bleek een schot in de roos. Mijn website krijgt veel meer bezoekers. De samenwerking met Ferry Meerman was prettig en professioneel. Hij nam de tijd voor mij, kwam alle afspraken na, had goede adviezen en reageerde snel en op mijn vragen.
Andres G
Andres G
2021-09-26
Beste mensen Ferry is een topper! Hij luistert goed, vraagt wat je wilt en doet precies wat je vraagt. Ik heb verschillende webbouwers gehad maar bij Meerman-webdesign is het eindelijk Echt goed, Professionele site ben je opzoek naar een mooie website dan ben hier bij de juiste mensen! Wij zijn ook dik tevreden groetjes Andres Stukadoor van nederland.
11 Shots Media
11 Shots Media
2021-09-03
Heel blij met de nieuwe website die Meerman Webdesign heeft gemaakt. Wij zijn creatief met beelden maar totaal niet op het gebied van websites. Ferry kwam met goede ideeën om een mooie website te maken en dat is zeker gelukt. Super bedankt!
S N
S N
2021-08-25
Goede service, denken met je mee en komen met goede ideeën. Super tevreden met onze websites 🙂
Sophie Meurs
Sophie Meurs
2021-08-25
Ferry heeft mijn website naar het volgende level getild! Ik ben mega perfectionistisch en ook wel creatief, dus het uit handen geven van het maken van mijn website was voor mij best een dingetje. Ferry heeft het precies zo gebouwd zoals ik dat voor ogen had én beter! Ferry is professioneel en staat klaar als jij vragen hebt over jouw website of bepaalde features die jij niet snapt. Ik kan Meerman Webdesign Amsterdam aan iedereen aanraden die een website wil hebben die pakkend is, klopt en goed werkt! Mega blij mee!
Carina Skinsideout
Carina Skinsideout
2021-04-16
Nina en Ferry - ik ben zo blij met mijn nieuwe website!! Jullie zijn professioneel, luisteren goed, maken mooi en hebben geduld. Dit is fijn als je dit voor het eerst doet. Mijn dank is groot 🙏🏾
Maria Stakenburg
Maria Stakenburg
2021-04-12
Bertus HY-PRO
Bertus HY-PRO
2021-04-12
Great people ✅ great company ✅
Marchella Janssens
Marchella Janssens
2021-04-10