Webdesign Amsterdam

Wil je een website of webshop laten maken door een webdesign bureau uit Amsterdam en omstreken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We nodigen je graag vrijblijvend uit op ons kantoor of komen langs bij jouw bedrijf om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk portfolio Offerte aanvragen
Meerman-Webdesign-and-SEO

Webdesign Amsterdam: goedkoop en snel een website laten maken

Webdesign in Amsterdam is de specialiteit van Meerman-Webdesign.nl, maar wij bieden je meerwaarde met een totaalpakket. Het draait namelijk niet alleen om een website die er op en top uitziet en optimaal functioneert. Daarom voorzien wij als webdesigner in Amsterdam naar wens zowel in een hypermoderne en gemakkelijk zelf te beheren website als in de realisatie van online marketingdoelen.

Bij het ontwerp van je website houden wij daarom al rekening met SEO net als met je huisstijl, want herkenbaarheid van je bedrijf draagt bij aan jouw succes. Wij maken overigens onder meer gebruik van WordPress en Woocommerce webshop. Daarom kan jij door ons goedkoop en snel een website laten maken in Amsterdam.

Vraag offerte aan

Webdesign in Amsterdam: wij beginnen bij de basis

Als webdesigner in Amsterdam beginnen wij bij de basis en dat is het in kaart brengen van jouw wensen. Denk daarbij aan de uitstraling van je website, maar ook aan je doelgroep, klantwaarde en verkoopstrategie. Het is bij een website laten maken in Amsterdam bijvoorbeeld belangrijk dat jouw doelgroep zich herkent in de stijl en vormgeving van je website. Daarmee creëer je direct al een band en is de basis voor verdere betrokkenheid gelegd. Bij de uitvoering van webdesign in Amsterdam beginnen wij met het samenstellen van het ontwerp ofwel lay-out en de kleurstelling om een eenheid te vormen. Je krijgt het basisontwerp uiteraard te zien en eventuele aanpassingen zijn uiteraard te verwerken.

Functioneel webdesign in Amsterdam

Staat de basis van het webdesign in Amsterdam eenmaal vast dan zorgen wij ervoor dat de interactieve onderdelen optimaal functioneren. Wij houden als webdesigner in Amsterdam overigens rekening met allerlei belangrijke aspecten, zoals rankingfactoren om hoog in Google te verschijnen. Denk daarbij maar aan de laadsnelheid van je WordPress website net als aan de navigatiestructuur en responsive design, maar ook aan de gebruikerservaring van bezoekers. Op deze manier werken wij als webdesigner in Amsterdam ook meteen aan de vindbaarheid van je website in de zoekresultaten. De basis voor SEO is bij de uitvoering van webdesign in Amsterdam eveneens gelegd.

Wat doen we nog meer?

Website laten maken in Amsterdam: social media direct zichtbaar

Wij weten als ervaren webdesigner in Amsterdam wat belangrijk is om je website optimaal te benutten. Naast dat je website een toegangspoort biedt tot je bedrijf om producten of diensten te verkopen, is er nog veel meer mogelijk. Bij een website laten maken in Amsterdam door ons is het bijvoorbeeld mogelijk om je social media kanalen direct zichtbaar te laten zijn. Op deze manier geef je bezoekers de kans om je bedrijf verder te leren kennen of te blijven volgen op bijvoorbeeld Instagram, Facebook, TikTok, Pinterest, YouTube of Twitter.

Kies voor meer succes met een SEO-pakket

Wij zijn specialist in webdesign, maar je bent er nog niet met een hele mooie website. Het belangrijkste is dat je naast een mooie website natuurlijk bezoekers aantrekt. Je website kan nog zo mooi zijn, maar zonder bezoekers heb je er niets aan. Daarom raden wij als webdesigner in Amsterdam aan om het ontwerpen van je website te combineren met een van onze SEO-pakketten.

Webdesign met SEO-pakket

Wil je met de start van je bedrijf vanaf het begin succes boeken dan bieden wij je de gelegenheid om webdesign met een SEO-pakket te combineren. Dit is uiteraard eveneens mogelijk als je een bestaande website wilt restylen en beter vindbaar wilt zijn voor je doelgroep. Wij voorzien als webdesigner in Amsterdam zowel in SEO-pakketten voor startende ondernemers als voor ondernemers die hoog in Google willen komen en blijven. Zoekmachine optimalisatie met een voortdurend karakter is vooral belangrijk voor bedrijven die met veel concurrentie te maken hebben. Overigens zit je nergens aan vast, want het betreft geen abonnement voor een langere periode. Je kan per maand besluiten om ermee te stoppen.

Zelf gemakkelijk je website beheren

Je hoeft als het webdesign eenmaal gereed is en je website functioneert geen kosten kwijt te zijn aan het beheer van je website. Wij maken namelijk professionele websites voor zzp-ers en het MKB met WordPress CMS. Het content management systeem is echt heel eenvoudig te beheren en er is geen specifieke kennis nodig en evenmin hoef je programmeertaal te kennen. Wat dat betreft heb je ook simpel de mogelijkheid om zelf aandacht te besteden aan SEO, want WordPress maakt dat net zo gemakkelijk als het beheer. Bijvoorbeeld door wekelijks een blog op je website bij te houden of door regelmatig nieuwe content toe te voegen.

Meerman-Webdesign.nl voor jouw webdesign

Kies voor gemakkelijk, snel en goedkoop een WordPress website laten maken in Amsterdam. Meerman-Webdesign.nl is er voor jouw webdesign in Amsterdam. Wij hebben voor elk budget mogelijkheden om je website op een professionele manier vorm te geven. Vraag maar een offerte aan dan zie je het zelf. Of neem even contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvend advies. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0)20 341 7705 en per email via info@meerman-webdesign.nl.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies?

Neem contact op

Fritz Carlos
Fritz Carlos
2022-06-06
Super Strains Seeds
Super Strains Seeds
2022-06-06
Kastro Shina
Kastro Shina
2022-06-06
Hele fijne team om mee samen te werken. Ferry neemt graag zijn tijd voor je en denkt goed mee over je website. Hij heeft veel ervaring, maar het allerbelangrijkste is de communicatie. Hij is goed bereikbaar op whatsapp en het persoonlijk contact maakt dat hij ook flexibel is. Zeker een aanrader om hier je website laten designen.
talisa leijen
talisa leijen
2022-05-24
Heel blij met de service van Meerman! Goede kwaliteit! Ferry geeft veel meer dan alleen het bouwen van de website en denkt mee.
Youri Blesing
Youri Blesing
2022-01-28
Vioolschool Müller
Vioolschool Müller
2021-09-28
Ik kreeg Meeman Webdesign via via aanbevolen toen ik op zoek was naar een goede websitebouwer om mijn website te vernieuwen, het bleek een schot in de roos. Mijn website krijgt veel meer bezoekers. De samenwerking met Ferry Meerman was prettig en professioneel. Hij nam de tijd voor mij, kwam alle afspraken na, had goede adviezen en reageerde snel en op mijn vragen.
Andres G
Andres G
2021-09-26
Beste mensen Ferry is een topper! Hij luistert goed, vraagt wat je wilt en doet precies wat je vraagt. Ik heb verschillende webbouwers gehad maar bij Meerman-webdesign is het eindelijk Echt goed, Professionele site ben je opzoek naar een mooie website dan ben hier bij de juiste mensen! Wij zijn ook dik tevreden groetjes Andres Stukadoor van nederland.
11 Shots Media
11 Shots Media
2021-09-03
Heel blij met de nieuwe website die Meerman Webdesign heeft gemaakt. Wij zijn creatief met beelden maar totaal niet op het gebied van websites. Ferry kwam met goede ideeën om een mooie website te maken en dat is zeker gelukt. Super bedankt!
S N
S N
2021-08-25
Goede service, denken met je mee en komen met goede ideeën. Super tevreden met onze websites 🙂
Sophie Meurs
Sophie Meurs
2021-08-25
Ferry heeft mijn website naar het volgende level getild! Ik ben mega perfectionistisch en ook wel creatief, dus het uit handen geven van het maken van mijn website was voor mij best een dingetje. Ferry heeft het precies zo gebouwd zoals ik dat voor ogen had én beter! Ferry is professioneel en staat klaar als jij vragen hebt over jouw website of bepaalde features die jij niet snapt. Ik kan Meerman Webdesign Amsterdam aan iedereen aanraden die een website wil hebben die pakkend is, klopt en goed werkt! Mega blij mee!