Full service online marketing bureau uit Amsterdam

Website Webshop Zoekmachine optimalisatie Social media Huisstijl design Offerte SEO check

Meer dan…

50+

Afgeronde projecten

250+

Nummer 1 posities in Google

10+

Jaren ervaring

20+

Google 5 sterren reviews

Waarom kiezen voor Meerman Webdesign?

Opgericht door Ferry Meerman na de succesvolle verkoop van zijn eigen online webwinkel. Na diverse eigen succesvolle online startups een nieuwe passie gevonden om deze kennis te delen door een webdesign & online marketing bureau op te richten. Ons kleine maar getalenteerde team van ontwerpers, ontwikkelaars, online marketeers en gebruikerservaring experts behoren tot de beste in hun vakgebieden en zijn er om het MKB en ZZP-ers te ondersteunen bij hun online marketing & sales ambities. Wij ondernemen met passie en toewijding en dat zie je terug in de kwaliteit van ons werk.

Vrijblijvend advies

Onze online services

Omdat wij alle skills op online gebied in huis hebben, kunnen wij ons een full-service online marketingbureau noemen. Zo kun je bij ons terecht voor webdesign, webshop ontwikkeling, zoekmachine optimalisatie, maar ook voor het maken van een volledig nieuwe en unieke huisstijl van je bedrijf.

Wil je je Social Media een boost geven doormiddel van het creëren van je eigen merk & branding. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met A-Sociaal Media uit Amsterdam. Zij zorgen voor de juiste content om jouw doelgroep te bereiken. 

Vraag offerte aan

Neem contact op voor een vrijblijvend advies!

Contact

Youri Blesing
Youri Blesing
2022-01-28
Vioolschool Müller
Vioolschool Müller
2021-09-28
Ik kreeg Meeman Webdesign via via aanbevolen toen ik op zoek was naar een goede websitebouwer om mijn website te vernieuwen, het bleek een schot in de roos. Mijn website krijgt veel meer bezoekers. De samenwerking met Ferry Meerman was prettig en professioneel. Hij nam de tijd voor mij, kwam alle afspraken na, had goede adviezen en reageerde snel en op mijn vragen.
Andres G
Andres G
2021-09-26
Beste mensen Ferry is een topper! Hij luistert goed, vraagt wat je wilt en doet precies wat je vraagt. Ik heb verschillende webbouwers gehad maar bij Meerman-webdesign is het eindelijk Echt goed, Professionele site ben je opzoek naar een mooie website dan ben hier bij de juiste mensen! Wij zijn ook dik tevreden groetjes Andres Stukadoor van nederland.
11 Shots Media
11 Shots Media
2021-09-03
Heel blij met de nieuwe website die Meerman Webdesign heeft gemaakt. Wij zijn creatief met beelden maar totaal niet op het gebied van websites. Ferry kwam met goede ideeën om een mooie website te maken en dat is zeker gelukt. Super bedankt!
S N
S N
2021-08-25
Goede service, denken met je mee en komen met goede ideeën. Super tevreden met onze websites 🙂
Sophie Meurs
Sophie Meurs
2021-08-25
Ferry heeft mijn website naar het volgende level getild! Ik ben mega perfectionistisch en ook wel creatief, dus het uit handen geven van het maken van mijn website was voor mij best een dingetje. Ferry heeft het precies zo gebouwd zoals ik dat voor ogen had én beter! Ferry is professioneel en staat klaar als jij vragen hebt over jouw website of bepaalde features die jij niet snapt. Ik kan Meerman Webdesign Amsterdam aan iedereen aanraden die een website wil hebben die pakkend is, klopt en goed werkt! Mega blij mee!
Carina Skinsideout
Carina Skinsideout
2021-04-16
Nina en Ferry - ik ben zo blij met mijn nieuwe website!! Jullie zijn professioneel, luisteren goed, maken mooi en hebben geduld. Dit is fijn als je dit voor het eerst doet. Mijn dank is groot 🙏🏾
Maria Stakenburg
Maria Stakenburg
2021-04-12
Bertus HY-PRO
Bertus HY-PRO
2021-04-12
Great people ✅ great company ✅
Marchella Janssens
Marchella Janssens
2021-04-10