Full service online marketing bureau uit Amsterdam

Website Webshop Zoekmachine optimalisatie Social media Huisstijl design Offerte SEO check
Full-Service-Online-Marketing-Bureau-Uit-Amsterdam

Meer dan…

50+

Afgeronde projecten

250+

Nummer 1 posities in Google

10+

Jaren ervaring

20+

Google 5 sterren reviews
Meerman-Webdesign-and-SEO

Waarom kiezen voor Meerman Webdesign?

Opgericht uit passie voor het maken van websites en webshops en het online laten groeien van bedrijven door het inzetten van de juiste SEO strategieën. Ons kleine maar getalenteerde team van ontwerpers, ontwikkelaars, SEO specialisten en gebruikerservaring experts behoren tot de beste in hun vakgebieden en zijn er om het MKB en ZZP-ers te ondersteunen bij hun online marketing & sales ambities. Wij ondernemen met passie en toewijding en dat zie je terug in de kwaliteit van ons werk.

Vrijblijvend advies

Onze werkwijze

1

Kennismaking

Bij het laten maken van een website of het starten van een SEO traject vinden wij het belangrijk om meer te weten te komen over jouw bedrijf. In de deze fase brengen wij samen de wensen en doelen in kaart en bespreken we de haalbaarheid hiervan. Op basis van deze informatie ontvang je van ons een offerte op maat.

2

Planning & concept

Na de goedkeuring van de offerte gaan we van start. Gaan we werken aan een website of webshop, dan ontvang je van ons een checklist met wat wij allemaal nodig hebben om te starten. Denk hierbij aan content zoals teksten & foto’s of een logo. Hierna zullen wij een concept opstellen en gaan we deze samen optimaliseren om tot het beste resultaat te komen. Zo zijn er geen verrassingen achteraf en hoef je niet te wachten op het eindresultaat. 

3

Oplevering & afronding

De website is zo goed als af en gaan we de puntjes op de i zetten. Dit houdt in dat we de opmerkingen van de klant doorvoeren en de website op technisch gebied optimaliseren zoals het instellen van contactformulieren en eventueel SEO ready maken.

Onze online services

Omdat wij alle skills op online gebied in huis hebben, kunnen wij ons een full-service online marketingbureau noemen. Zo kun je bij ons terecht voor webdesign, webshop ontwikkeling, zoekmachine optimalisatie, maar ook voor het maken van een volledig nieuwe en unieke huisstijl van je bedrijf.

Wil je je Social Media een boost geven doormiddel van het creëren van je eigen merk & branding. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met A-Sociaal Media uit Amsterdam. Zij zorgen voor de juiste content om jouw doelgroep te bereiken. 

Vraag offerte aan
Onze-online-services

Neem contact op voor een vrijblijvend advies!

Contact

Fritz Carlos
Fritz Carlos
2022-06-06
Super Strains Seeds
Super Strains Seeds
2022-06-06
Kastro Shina
Kastro Shina
2022-06-06
Hele fijne team om mee samen te werken. Ferry neemt graag zijn tijd voor je en denkt goed mee over je website. Hij heeft veel ervaring, maar het allerbelangrijkste is de communicatie. Hij is goed bereikbaar op whatsapp en het persoonlijk contact maakt dat hij ook flexibel is. Zeker een aanrader om hier je website laten designen.
talisa leijen
talisa leijen
2022-05-24
Heel blij met de service van Meerman! Goede kwaliteit! Ferry geeft veel meer dan alleen het bouwen van de website en denkt mee.
Youri Blesing
Youri Blesing
2022-01-28
Vioolschool Müller
Vioolschool Müller
2021-09-28
Ik kreeg Meeman Webdesign via via aanbevolen toen ik op zoek was naar een goede websitebouwer om mijn website te vernieuwen, het bleek een schot in de roos. Mijn website krijgt veel meer bezoekers. De samenwerking met Ferry Meerman was prettig en professioneel. Hij nam de tijd voor mij, kwam alle afspraken na, had goede adviezen en reageerde snel en op mijn vragen.
Andres G
Andres G
2021-09-26
Beste mensen Ferry is een topper! Hij luistert goed, vraagt wat je wilt en doet precies wat je vraagt. Ik heb verschillende webbouwers gehad maar bij Meerman-webdesign is het eindelijk Echt goed, Professionele site ben je opzoek naar een mooie website dan ben hier bij de juiste mensen! Wij zijn ook dik tevreden groetjes Andres Stukadoor van nederland.
11 Shots Media
11 Shots Media
2021-09-03
Heel blij met de nieuwe website die Meerman Webdesign heeft gemaakt. Wij zijn creatief met beelden maar totaal niet op het gebied van websites. Ferry kwam met goede ideeën om een mooie website te maken en dat is zeker gelukt. Super bedankt!
S N
S N
2021-08-25
Goede service, denken met je mee en komen met goede ideeën. Super tevreden met onze websites 🙂
Sophie Meurs
Sophie Meurs
2021-08-25
Ferry heeft mijn website naar het volgende level getild! Ik ben mega perfectionistisch en ook wel creatief, dus het uit handen geven van het maken van mijn website was voor mij best een dingetje. Ferry heeft het precies zo gebouwd zoals ik dat voor ogen had én beter! Ferry is professioneel en staat klaar als jij vragen hebt over jouw website of bepaalde features die jij niet snapt. Ik kan Meerman Webdesign Amsterdam aan iedereen aanraden die een website wil hebben die pakkend is, klopt en goed werkt! Mega blij mee!