Full service online marketing bureau uit Amsterdam

Website Webshop Zoekmachine optimalisatie Social media Huisstijl design Offerte SEO check

Meer dan…

50+

Afgeronde projecten

250+

Nummer 1 posities in Google

10+

Jaren ervaring

30+

Google 5 sterren reviews
Meerman-Webdesign-and-SEO

Waarom kiezen voor Meerman Webdesign?

Opgericht uit passie voor het maken van websites en webshops en het online laten groeien van bedrijven door het inzetten van de juiste SEO strategieën. Ons kleine maar getalenteerde team van ontwerpers, ontwikkelaars, SEO specialisten en gebruikerservaring experts behoren tot de beste in hun vakgebieden en zijn er om het MKB en ZZP-ers te ondersteunen bij hun online marketing & sales ambities. Wij ondernemen met passie en toewijding en dat zie je terug in de kwaliteit van ons werk.

Vrijblijvend advies

Onze werkwijze

1

Kennismaking

Bij het laten maken van een website of het starten van een SEO traject vinden wij het belangrijk om meer te weten te komen over jouw bedrijf. In de deze fase brengen wij samen de wensen en doelen in kaart en bespreken we de haalbaarheid hiervan. Op basis van deze informatie ontvang je van ons een offerte op maat.

2

Planning & concept

Na de goedkeuring van de offerte gaan we van start. Gaan we werken aan een website of webshop, dan ontvang je van ons een checklist met wat wij allemaal nodig hebben om te starten. Denk hierbij aan content zoals teksten & foto’s of een logo. Hierna zullen wij een concept opstellen en gaan we deze samen optimaliseren om tot het beste resultaat te komen. Zo zijn er geen verrassingen achteraf en hoef je niet te wachten op het eindresultaat. 

3

Oplevering & afronding

De website is zo goed als af en gaan we de puntjes op de i zetten. Dit houdt in dat we de opmerkingen van de klant doorvoeren en de website op technisch gebied optimaliseren zoals het instellen van contactformulieren en eventueel SEO ready maken.

Onze online services

Omdat wij alle skills op online gebied in huis hebben, kunnen wij ons een full-service online marketingbureau noemen. Zo kun je bij ons terecht voor webdesign, webshop ontwikkeling, zoekmachine optimalisatie, maar ook voor het maken van een volledig nieuwe en unieke huisstijl van je bedrijf.

Wil je je Social Media een boost geven doormiddel van het creëren van je eigen merk & branding. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met A-Sociaal Media uit Amsterdam. Zij zorgen voor de juiste content om jouw doelgroep te bereiken. 

Vraag offerte aan
Onze-online-services

Neem contact op voor een vrijblijvend advies!

Contact

I-dock Online
I-dock Online
2024-03-05
Ferry heeft ons geholpen met het re-design van onze website, daarnaast ons veel geleerd over SEO en dit helemaal in orde gemaakt. Echt heel blij mee, want wij merken er veel van in omzetten!
Daphne Medema
Daphne Medema
2023-08-25
Heel tevreden! 🙂
GIZELY GIZELY
GIZELY GIZELY
2023-05-10
Wow!! I’m super happy and satisfied by Ferry’s help. He is a very friendly and helpful person. He listens to what you want and makes that happen! I definitely would suggest Meerman webdesign to everyone else.
N B
N B
2023-03-03
Fijne partner, die de online vindbaarheid van ons bedrijf enorm heeft verbeterd! Een aanrader voor elke organisatie!
Ester van der Velde
Ester van der Velde
2023-03-03
Erg blij met het resultaat van mijn websites. Ferry is kundig, werkt snel maar nauwkeurig en werkt op een fijne manier samen.
Renée Lepoutre
Renée Lepoutre
2023-01-31
Ik ben erg tevreden over Meerman Webdesign, erg kundig en prettig om mee te werken. Ferry is goed bereikbaar en reageert snel. Ook neemt hij de tijd om dingen uit te leggen aan deze digibeet.
Nina Van Den Abeele
Nina Van Den Abeele
2023-01-14
Zo blij met mijn nieuwe website! Ferry denkt goed mee, is snel en heeft echt mijn webshop tot the next level gebracht. Zijn inbreng was voor mij goud waard! Dank je wel Ferry!
Francien Vermeer
Francien Vermeer
2022-11-19
Ferry is een topper! Handelt snel en heeft binnen no time mijn bedrijf super goed vindbaar gemaakt! Dank je wel Ferry!
Reinoud
Reinoud
2022-11-02
We werken nu 3 maanden met Ferry, en dat bevalt erg goed! Onze website is veel sneller en scoort beter en beter in de rankings. Goed bereikbaar, gaat snel te werk en boekt op korte termijn al concrete resultaten! Ook veel algemene e-commerce kennis en ervaring. Dikke 5 sterren dus.
Tom De Jong
Tom De Jong
2022-07-22
Ik ben super tevreden! Professioneel, goede communicatie, vlot geholpen, een aanrader. Wij zijn met ons bedrijf zeer goed geholpen door de heer Meerman.