Huisstijl Design

Het hebben van een huisstijl is de bouwsteen van jouw branding. Wat wil jij uitdragen en welke doelgroep wil jij aanspreken? Creëren kan lastig zijn, maar wij helpen graag een handje!

Bekijk portfolio Vraag offerte aan
Huisstijl-Design

REBRANDING

Al een bestaand logo of stijl? Toch toe aan iets nieuws, of is jouw bedrijf sneller ontwikkelt dan je had verwacht? Er zijn ook kleine aanpassingen mogelijk

Onze werkwijze en de uitwerking van jouw huisstijl

Allereerst is het belangrijk dat we samen in gesprek gaan om te kijken welke elementen je nodig hebt, gaat het om een complete huisstijl inclusief strategie en content? Het is ook mogelijk om alleen de basics te laten uitwerken zoals kleuren, typografie en het logo. Hierna gaan we aan de slag met het uitdragen van jouw bedrijf naar de buitenwereld. Dit kan zowel offline, zoals flyers, visitekaartjes etc. als online, via jouw website of social media kanalen. Ons doel is dat jouw merk herkenbaar wordt voor jouw doelgroep. 

Herkenbaar & professioneel

Een huisstijl is een houvast, het zorgt voor herkenbaarheid bij jouw online bezoekers en ziet er professioneel uit. Wij zeggen altijd, het is een van de bouwstenen van jouw bedrijf, omdat je vanuit hier verder gaat werken.. 
Heb je nou al een logo of gebruik je al bepaalde kleuren, maar ben je toch niet tevreden of op zoek naar advies, wij kunnen ook jouw huisstijl (deels) rebranden. Soms is een frisse kijk op jouw huisstijl net even dat stapje wat je nodig hebt om weer vol gemotiveerd verder te kunnen. 

Vraag offerte aan

Wat doen we nog meer?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies?

Neem contact op

Daphne Medema
Daphne Medema
2023-08-25
Heel tevreden! 🙂
GIZELY GIZELY
GIZELY GIZELY
2023-05-10
Wow!! I’m super happy and satisfied by Ferry’s help. He is a very friendly and helpful person. He listens to what you want and makes that happen! I definitely would suggest Meerman webdesign to everyone else.
N B
N B
2023-03-03
Fijne partner, die de online vindbaarheid van ons bedrijf enorm heeft verbeterd! Een aanrader voor elke organisatie!
Ester van der Velde
Ester van der Velde
2023-03-03
Erg blij met het resultaat van mijn websites. Ferry is kundig, werkt snel maar nauwkeurig en werkt op een fijne manier samen.
Renée Lepoutre
Renée Lepoutre
2023-01-31
Ik ben erg tevreden over Meerman Webdesign, erg kundig en prettig om mee te werken. Ferry is goed bereikbaar en reageert snel. Ook neemt hij de tijd om dingen uit te leggen aan deze digibeet.
Nina Van Den Abeele
Nina Van Den Abeele
2023-01-14
Zo blij met mijn nieuwe website! Ferry denkt goed mee, is snel en heeft echt mijn webshop tot the next level gebracht. Zijn inbreng was voor mij goud waard! Dank je wel Ferry!
Francien Vermeer
Francien Vermeer
2022-11-19
Ferry is een topper! Handelt snel en heeft binnen no time mijn bedrijf super goed vindbaar gemaakt! Dank je wel Ferry!
Reinoud
Reinoud
2022-11-02
We werken nu 3 maanden met Ferry, en dat bevalt erg goed! Onze website is veel sneller en scoort beter en beter in de rankings. Goed bereikbaar, gaat snel te werk en boekt op korte termijn al concrete resultaten! Ook veel algemene e-commerce kennis en ervaring. Dikke 5 sterren dus.
Tom De Jong
Tom De Jong
2022-07-22
Ik ben super tevreden! Professioneel, goede communicatie, vlot geholpen, een aanrader. Wij zijn met ons bedrijf zeer goed geholpen door de heer Meerman.
Jeroen Blauen
Jeroen Blauen
2022-07-04