Huisstijl Design

Het hebben van een huisstijl is de bouwsteen van jouw branding. Wat wil jij uitdragen en welke doelgroep wil jij aanspreken? Creëren kan lastig zijn, maar wij helpen graag een handje!

Bekijk portfolio Vraag offerte aan
Huisstijl-Design

REBRANDING

Al een bestaand logo of stijl? Toch toe aan iets nieuws, of is jouw bedrijf sneller ontwikkelt dan je had verwacht? Er zijn ook kleine aanpassingen mogelijk

Onze werkwijze en de uitwerking van jouw huisstijl

Allereerst is het belangrijk dat we samen in gesprek gaan om te kijken welke elementen je nodig hebt, gaat het om een complete huisstijl inclusief strategie en content? Het is ook mogelijk om alleen de basics te laten uitwerken zoals kleuren, typografie en het logo. Hierna gaan we aan de slag met het uitdragen van jouw bedrijf naar de buitenwereld. Dit kan zowel offline, zoals flyers, visitekaartjes etc. als online, via jouw website of social media kanalen. Ons doel is dat jouw merk herkenbaar wordt voor jouw doelgroep. 

Herkenbaar & professioneel

Een huisstijl is een houvast, het zorgt voor herkenbaarheid bij jouw online bezoekers en ziet er professioneel uit. Wij zeggen altijd, het is een van de bouwstenen van jouw bedrijf, omdat je vanuit hier verder gaat werken.. 
Heb je nou al een logo of gebruik je al bepaalde kleuren, maar ben je toch niet tevreden of op zoek naar advies, wij kunnen ook jouw huisstijl (deels) rebranden. Soms is een frisse kijk op jouw huisstijl net even dat stapje wat je nodig hebt om weer vol gemotiveerd verder te kunnen. 

Vraag offerte aan

Wat doen we nog meer?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies?

Neem contact op

Fritz Carlos
Fritz Carlos
2022-06-06
Super Strains Seeds
Super Strains Seeds
2022-06-06
Kastro Shina
Kastro Shina
2022-06-06
Hele fijne team om mee samen te werken. Ferry neemt graag zijn tijd voor je en denkt goed mee over je website. Hij heeft veel ervaring, maar het allerbelangrijkste is de communicatie. Hij is goed bereikbaar op whatsapp en het persoonlijk contact maakt dat hij ook flexibel is. Zeker een aanrader om hier je website laten designen.
talisa leijen
talisa leijen
2022-05-24
Heel blij met de service van Meerman! Goede kwaliteit! Ferry geeft veel meer dan alleen het bouwen van de website en denkt mee.
Youri Blesing
Youri Blesing
2022-01-28
Vioolschool Müller
Vioolschool Müller
2021-09-28
Ik kreeg Meeman Webdesign via via aanbevolen toen ik op zoek was naar een goede websitebouwer om mijn website te vernieuwen, het bleek een schot in de roos. Mijn website krijgt veel meer bezoekers. De samenwerking met Ferry Meerman was prettig en professioneel. Hij nam de tijd voor mij, kwam alle afspraken na, had goede adviezen en reageerde snel en op mijn vragen.
Andres G
Andres G
2021-09-26
Beste mensen Ferry is een topper! Hij luistert goed, vraagt wat je wilt en doet precies wat je vraagt. Ik heb verschillende webbouwers gehad maar bij Meerman-webdesign is het eindelijk Echt goed, Professionele site ben je opzoek naar een mooie website dan ben hier bij de juiste mensen! Wij zijn ook dik tevreden groetjes Andres Stukadoor van nederland.
11 Shots Media
11 Shots Media
2021-09-03
Heel blij met de nieuwe website die Meerman Webdesign heeft gemaakt. Wij zijn creatief met beelden maar totaal niet op het gebied van websites. Ferry kwam met goede ideeën om een mooie website te maken en dat is zeker gelukt. Super bedankt!
S N
S N
2021-08-25
Goede service, denken met je mee en komen met goede ideeën. Super tevreden met onze websites 🙂
Sophie Meurs
Sophie Meurs
2021-08-25
Ferry heeft mijn website naar het volgende level getild! Ik ben mega perfectionistisch en ook wel creatief, dus het uit handen geven van het maken van mijn website was voor mij best een dingetje. Ferry heeft het precies zo gebouwd zoals ik dat voor ogen had én beter! Ferry is professioneel en staat klaar als jij vragen hebt over jouw website of bepaalde features die jij niet snapt. Ik kan Meerman Webdesign Amsterdam aan iedereen aanraden die een website wil hebben die pakkend is, klopt en goed werkt! Mega blij mee!