Vraag direct een offerte aan voor je website, webshop of SEO  E-mailTelefoon

  Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies?

  Neem contact op

  Youri Blesing
  Youri Blesing
  2022-01-28
  Vioolschool Müller
  Vioolschool Müller
  2021-09-28
  Ik kreeg Meeman Webdesign via via aanbevolen toen ik op zoek was naar een goede websitebouwer om mijn website te vernieuwen, het bleek een schot in de roos. Mijn website krijgt veel meer bezoekers. De samenwerking met Ferry Meerman was prettig en professioneel. Hij nam de tijd voor mij, kwam alle afspraken na, had goede adviezen en reageerde snel en op mijn vragen.
  Andres G
  Andres G
  2021-09-26
  Beste mensen Ferry is een topper! Hij luistert goed, vraagt wat je wilt en doet precies wat je vraagt. Ik heb verschillende webbouwers gehad maar bij Meerman-webdesign is het eindelijk Echt goed, Professionele site ben je opzoek naar een mooie website dan ben hier bij de juiste mensen! Wij zijn ook dik tevreden groetjes Andres Stukadoor van nederland.
  11 Shots Media
  11 Shots Media
  2021-09-03
  Heel blij met de nieuwe website die Meerman Webdesign heeft gemaakt. Wij zijn creatief met beelden maar totaal niet op het gebied van websites. Ferry kwam met goede ideeën om een mooie website te maken en dat is zeker gelukt. Super bedankt!
  S N
  S N
  2021-08-25
  Goede service, denken met je mee en komen met goede ideeën. Super tevreden met onze websites 🙂
  Sophie Meurs
  Sophie Meurs
  2021-08-25
  Ferry heeft mijn website naar het volgende level getild! Ik ben mega perfectionistisch en ook wel creatief, dus het uit handen geven van het maken van mijn website was voor mij best een dingetje. Ferry heeft het precies zo gebouwd zoals ik dat voor ogen had én beter! Ferry is professioneel en staat klaar als jij vragen hebt over jouw website of bepaalde features die jij niet snapt. Ik kan Meerman Webdesign Amsterdam aan iedereen aanraden die een website wil hebben die pakkend is, klopt en goed werkt! Mega blij mee!
  Carina Skinsideout
  Carina Skinsideout
  2021-04-16
  Nina en Ferry - ik ben zo blij met mijn nieuwe website!! Jullie zijn professioneel, luisteren goed, maken mooi en hebben geduld. Dit is fijn als je dit voor het eerst doet. Mijn dank is groot 🙏🏾
  Maria Stakenburg
  Maria Stakenburg
  2021-04-12
  Bertus HY-PRO
  Bertus HY-PRO
  2021-04-12
  Great people ✅ great company ✅
  Marchella Janssens
  Marchella Janssens
  2021-04-10