WordPress website laten maken?

Tijd voor een website die presteert? Wij bieden functionele & professionele websites aan tegen betaalbare prijzen voor ZZP-ers en het MKB. Wij bouwen alle websites in een WordPress CMS waardoor je de website na oplevering gemakkelijk zelf kunt beheren.

Bekijk portfolio Offerte aanvragen
Meerman-Webdesign-and-SEO

Website binnen elk budget

Wij leveren onze websites standaard op met handige functies om jouw onderneming te laten groeien. Denk hierbij aan koppelingen met je Social Media kanalen, contact formulieren, WhatsApp chat en natuurlijk een aanmelding bij Google zodat je website snel online vindbaar is.

Een andere standaard functie is een responsive design waardoor je website geschikt is voor alle type beeldschermen en zich aanpast naar het juiste formaat.

Zodra de website is opgeleverd kan je er voor kiezen om een SEO (zoekmachine optimalisatie) strategie in te zetten. Hierdoor wordt je website nog beter vindbaar in Google.

Vraag offerte aan

Onze werkwijze bij het maken van een nieuwe website

Hoewel we allemaal van een mooi design houden voor een website, begrijpen wij al geen ander dat geen enkele website enkel leads oplevert doormiddel van het uiterlijk. Een goede website moet zichzelf terugbetalen door zijn marketingwaarde, aanvragen en sales leads. En een webshop investering moet zichzelf terugbetalen door nieuwe omzet te genereren en de markt te vergroten. Om dit te kunnen doen, moeten sites voldoen aan een goede gebruikerservaring, optimalisatie en vernieuwing. De twee belangrijkste succesfactoren voor een online bedrijf zijn het genereren en omzetten van gekwalificeerd verkeer. Elke bezoeker is een potentiële klant en je hebt slechts enkele seconden om hun aandacht te trekken.

Elk van onze website-ontwerpprojecten begint met een kritisch ontdekkingsproces. Voordat we uw site plannen, verzamelen we informatie over uw doelgroep, verkoopstrategie, klantwaarde en behoeften op korte en lange termijn. Veel te vaak worden websites gebouwd zonder rekening te houden met de belangrijkste bedrijfsdoelen. Dit leidt tot verspilling van tijd en geld en tot gefrustreerde klanten. Tijdens ons ontwerp- en ontwikkelingsproces evalueren we voortdurend wat er nodig is om een ​​succesvol eindproduct te leveren.

Wat doen we nog meer?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies?

Neem contact op

I-dock Online
I-dock Online
2024-03-05
Ferry heeft ons geholpen met het re-design van onze website, daarnaast ons veel geleerd over SEO en dit helemaal in orde gemaakt. Echt heel blij mee, want wij merken er veel van in omzetten!
Daphne Medema
Daphne Medema
2023-08-25
Heel tevreden! 🙂
GIZELY GIZELY
GIZELY GIZELY
2023-05-10
Wow!! I’m super happy and satisfied by Ferry’s help. He is a very friendly and helpful person. He listens to what you want and makes that happen! I definitely would suggest Meerman webdesign to everyone else.
N B
N B
2023-03-03
Fijne partner, die de online vindbaarheid van ons bedrijf enorm heeft verbeterd! Een aanrader voor elke organisatie!
Ester van der Velde
Ester van der Velde
2023-03-03
Erg blij met het resultaat van mijn websites. Ferry is kundig, werkt snel maar nauwkeurig en werkt op een fijne manier samen.
Renée Lepoutre
Renée Lepoutre
2023-01-31
Ik ben erg tevreden over Meerman Webdesign, erg kundig en prettig om mee te werken. Ferry is goed bereikbaar en reageert snel. Ook neemt hij de tijd om dingen uit te leggen aan deze digibeet.
Nina Van Den Abeele
Nina Van Den Abeele
2023-01-14
Zo blij met mijn nieuwe website! Ferry denkt goed mee, is snel en heeft echt mijn webshop tot the next level gebracht. Zijn inbreng was voor mij goud waard! Dank je wel Ferry!
Francien Vermeer
Francien Vermeer
2022-11-19
Ferry is een topper! Handelt snel en heeft binnen no time mijn bedrijf super goed vindbaar gemaakt! Dank je wel Ferry!
Reinoud
Reinoud
2022-11-02
We werken nu 3 maanden met Ferry, en dat bevalt erg goed! Onze website is veel sneller en scoort beter en beter in de rankings. Goed bereikbaar, gaat snel te werk en boekt op korte termijn al concrete resultaten! Ook veel algemene e-commerce kennis en ervaring. Dikke 5 sterren dus.
Tom De Jong
Tom De Jong
2022-07-22
Ik ben super tevreden! Professioneel, goede communicatie, vlot geholpen, een aanrader. Wij zijn met ons bedrijf zeer goed geholpen door de heer Meerman.