Social Media laten beheren?

Voor het beheer van je social media kanalen werken wij samen met A-Sociaal Media. Zij laten jouw bedrijf groeien op social media en creëren content die naadloos aansluit op jouw brand.

Neem contact op Portfolio A-Sociaal Media
social-media-beheer

Social media beheer in Amsterdam

Het creëren van content voor jouw social media kanalen kan best lastig zijn. Wat moet je posten op bijvoorbeeld je instagram en facebook? Hoe vaak moet dit gebeuren? En waar haal je de creativiteit vandaan? Hoeveel tijd wil je hier eigenlijk in steken?

Wij werken samen met A-Sociaal Media en samen met hun kennis van content creatie en social media, in combinatie met onze ervaringen in content marketing en webdesign, gaan wij jou verder helpen! 

Met het creëren van content voor social media kanalen bedoelen wij niet alleen het daadwerkelijk posten van stories, berichten en andere posts.
We kunnen je helpen met het maken van beelden, fotografie (zowel productfotografie als sfeerbeelden) en maken een complete social media planning zodat jij je tijd in andere zaken kan steken.

Neem contact op

Planning, beheer en content

Als je jouw social media kanalen bij ons onderbrengt gaan we eerst samen bepalen wat jij met jouw social media kanalen wilt uitstralen. Welk beeld wil je creëren, heb je een bepaalde huisstijl die je wilt uitdragen? Op welke kanalen wil je zichtbaar zijn? Over dat soort vragen gaan we samen nadenken. 
Het kan ook zijn dat je zelf al je social media beheert maar er qua content niet uitkomt. Ook daarvoor kan je ons inschakelen. Wij kunnen content creëren in zowel tekst als beeld en ook als je dit zelf wilt posten en jouw socials zelf wil beheren, is dat een mogelijkheid. 
Tevens leggen we je natuurlijk uit wat belangrijk is en praten we je door de opties heen, we geven persoonlijk advies op basis van onze ervaringen en gevoel wat we bij jouw onderneming krijgen. 


Wil je jouw socials in zijn geheel bij ons onderbrengen, dan gaan wij een planning maken, zodat jij meer volgers krijgt op bijvoorbeeld Instagram. Deze volgers kunnen potentiële klanten worden. Ook als het je niet gaat om volgers en je hier niet op gefocust bent, is het belangrijk om het belang van social media in te zien. Het is het visitekaartje van jouw bedrijf, en het checken van bijvoorbeeld een Facebook pagina, gebeurt al vrij snel. Het is dus heel verstandig dat je ervoor zorgt dat jouw online social media pagina’s een professionele uitstraling hebben. 

 

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies?

Neem contact op

I-dock Online
I-dock Online
2024-03-05
Ferry heeft ons geholpen met het re-design van onze website, daarnaast ons veel geleerd over SEO en dit helemaal in orde gemaakt. Echt heel blij mee, want wij merken er veel van in omzetten!
Daphne Medema
Daphne Medema
2023-08-25
Heel tevreden! 🙂
GIZELY GIZELY
GIZELY GIZELY
2023-05-10
Wow!! I’m super happy and satisfied by Ferry’s help. He is a very friendly and helpful person. He listens to what you want and makes that happen! I definitely would suggest Meerman webdesign to everyone else.
N B
N B
2023-03-03
Fijne partner, die de online vindbaarheid van ons bedrijf enorm heeft verbeterd! Een aanrader voor elke organisatie!
Ester van der Velde
Ester van der Velde
2023-03-03
Erg blij met het resultaat van mijn websites. Ferry is kundig, werkt snel maar nauwkeurig en werkt op een fijne manier samen.
Renée Lepoutre
Renée Lepoutre
2023-01-31
Ik ben erg tevreden over Meerman Webdesign, erg kundig en prettig om mee te werken. Ferry is goed bereikbaar en reageert snel. Ook neemt hij de tijd om dingen uit te leggen aan deze digibeet.
Nina Van Den Abeele
Nina Van Den Abeele
2023-01-14
Zo blij met mijn nieuwe website! Ferry denkt goed mee, is snel en heeft echt mijn webshop tot the next level gebracht. Zijn inbreng was voor mij goud waard! Dank je wel Ferry!
Francien Vermeer
Francien Vermeer
2022-11-19
Ferry is een topper! Handelt snel en heeft binnen no time mijn bedrijf super goed vindbaar gemaakt! Dank je wel Ferry!
Reinoud
Reinoud
2022-11-02
We werken nu 3 maanden met Ferry, en dat bevalt erg goed! Onze website is veel sneller en scoort beter en beter in de rankings. Goed bereikbaar, gaat snel te werk en boekt op korte termijn al concrete resultaten! Ook veel algemene e-commerce kennis en ervaring. Dikke 5 sterren dus.
Tom De Jong
Tom De Jong
2022-07-22
Ik ben super tevreden! Professioneel, goede communicatie, vlot geholpen, een aanrader. Wij zijn met ons bedrijf zeer goed geholpen door de heer Meerman.