Social Media laten beheren?

Voor het beheer van je social media kanalen werken wij samen met A-Sociaal Media. Zij laten jouw bedrijf groeien op social media en creëren content die naadloos aansluit op jouw brand.

Neem contact op Portfolio A-Sociaal Media
social-media-beheer

Social media beheer in Amsterdam

Het creëren van content voor jouw social media kanalen kan best lastig zijn. Wat moet je posten op bijvoorbeeld je instagram en facebook? Hoe vaak moet dit gebeuren? En waar haal je de creativiteit vandaan? Hoeveel tijd wil je hier eigenlijk in steken?

Wij werken samen met A-Sociaal Media en samen met hun kennis van content creatie en social media, in combinatie met onze ervaringen in content marketing en webdesign, gaan wij jou verder helpen! 

Met het creëren van content voor social media kanalen bedoelen wij niet alleen het daadwerkelijk posten van stories, berichten en andere posts.
We kunnen je helpen met het maken van beelden, fotografie (zowel productfotografie als sfeerbeelden) en maken een complete social media planning zodat jij je tijd in andere zaken kan steken.

Neem contact op

Planning, beheer en content

Als je jouw social media kanalen bij ons onderbrengt gaan we eerst samen bepalen wat jij met jouw social media kanalen wilt uitstralen. Welk beeld wil je creëren, heb je een bepaalde huisstijl die je wilt uitdragen? Op welke kanalen wil je zichtbaar zijn? Over dat soort vragen gaan we samen nadenken. 
Het kan ook zijn dat je zelf al je social media beheert maar er qua content niet uitkomt. Ook daarvoor kan je ons inschakelen. Wij kunnen content creëren in zowel tekst als beeld en ook als je dit zelf wilt posten en jouw socials zelf wil beheren, is dat een mogelijkheid. 
Tevens leggen we je natuurlijk uit wat belangrijk is en praten we je door de opties heen, we geven persoonlijk advies op basis van onze ervaringen en gevoel wat we bij jouw onderneming krijgen. 


Wil je jouw socials in zijn geheel bij ons onderbrengen, dan gaan wij een planning maken, zodat jij meer volgers krijgt op bijvoorbeeld Instagram. Deze volgers kunnen potentiële klanten worden. Ook als het je niet gaat om volgers en je hier niet op gefocust bent, is het belangrijk om het belang van social media in te zien. Het is het visitekaartje van jouw bedrijf, en het checken van bijvoorbeeld een Facebook pagina, gebeurt al vrij snel. Het is dus heel verstandig dat je ervoor zorgt dat jouw online social media pagina’s een professionele uitstraling hebben. 

 

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies?

Neem contact op

Fritz Carlos
Fritz Carlos
2022-06-06
Super Strains Seeds
Super Strains Seeds
2022-06-06
Kastro Shina
Kastro Shina
2022-06-06
Hele fijne team om mee samen te werken. Ferry neemt graag zijn tijd voor je en denkt goed mee over je website. Hij heeft veel ervaring, maar het allerbelangrijkste is de communicatie. Hij is goed bereikbaar op whatsapp en het persoonlijk contact maakt dat hij ook flexibel is. Zeker een aanrader om hier je website laten designen.
talisa leijen
talisa leijen
2022-05-24
Heel blij met de service van Meerman! Goede kwaliteit! Ferry geeft veel meer dan alleen het bouwen van de website en denkt mee.
Youri Blesing
Youri Blesing
2022-01-28
Vioolschool Müller
Vioolschool Müller
2021-09-28
Ik kreeg Meeman Webdesign via via aanbevolen toen ik op zoek was naar een goede websitebouwer om mijn website te vernieuwen, het bleek een schot in de roos. Mijn website krijgt veel meer bezoekers. De samenwerking met Ferry Meerman was prettig en professioneel. Hij nam de tijd voor mij, kwam alle afspraken na, had goede adviezen en reageerde snel en op mijn vragen.
Andres G
Andres G
2021-09-26
Beste mensen Ferry is een topper! Hij luistert goed, vraagt wat je wilt en doet precies wat je vraagt. Ik heb verschillende webbouwers gehad maar bij Meerman-webdesign is het eindelijk Echt goed, Professionele site ben je opzoek naar een mooie website dan ben hier bij de juiste mensen! Wij zijn ook dik tevreden groetjes Andres Stukadoor van nederland.
11 Shots Media
11 Shots Media
2021-09-03
Heel blij met de nieuwe website die Meerman Webdesign heeft gemaakt. Wij zijn creatief met beelden maar totaal niet op het gebied van websites. Ferry kwam met goede ideeën om een mooie website te maken en dat is zeker gelukt. Super bedankt!
S N
S N
2021-08-25
Goede service, denken met je mee en komen met goede ideeën. Super tevreden met onze websites 🙂
Sophie Meurs
Sophie Meurs
2021-08-25
Ferry heeft mijn website naar het volgende level getild! Ik ben mega perfectionistisch en ook wel creatief, dus het uit handen geven van het maken van mijn website was voor mij best een dingetje. Ferry heeft het precies zo gebouwd zoals ik dat voor ogen had én beter! Ferry is professioneel en staat klaar als jij vragen hebt over jouw website of bepaalde features die jij niet snapt. Ik kan Meerman Webdesign Amsterdam aan iedereen aanraden die een website wil hebben die pakkend is, klopt en goed werkt! Mega blij mee!