Social Media laten beheren?

Voor het beheer van je social media kanalen werken wij samen met A-Sociaal Media. Zij laten jouw bedrijf groeien op social media en creëren content die naadloos aansluit op jouw brand.

Neem contact op Portfolio A-Sociaal Media
social media beheer

Social media beheer in Amsterdam

Het creëren van content voor jouw social media kanalen kan best lastig zijn. Wat moet je posten op bijvoorbeeld je instagram en facebook? Hoe vaak moet dit gebeuren? En waar haal je de creativiteit vandaan? Hoeveel tijd wil je hier eigenlijk in steken?

Wij werken samen met A-Sociaal Media en samen met hun kennis van content creatie en social media, in combinatie met onze ervaringen in content marketing en webdesign, gaan wij jou verder helpen! 

Met het creëren van content voor social media kanalen bedoelen wij niet alleen het daadwerkelijk posten van stories, berichten en andere posts.
We kunnen je helpen met het maken van beelden, fotografie (zowel productfotografie als sfeerbeelden) en maken een complete social media planning zodat jij je tijd in andere zaken kan steken.

Neem contact op

Bekijk de instagram van A-Sociaal Media

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Planning, beheer en content

Als je jouw social media kanalen bij ons onderbrengt gaan we eerst samen bepalen wat jij met jouw social media kanalen wilt uitstralen. Welk beeld wil je creëren, heb je een bepaalde huisstijl die je wilt uitdragen? Op welke kanalen wil je zichtbaar zijn? Over dat soort vragen gaan we samen nadenken. 
Het kan ook zijn dat je zelf al je social media beheert maar er qua content niet uitkomt. Ook daarvoor kan je ons inschakelen. Wij kunnen content creëren in zowel tekst als beeld en ook als je dit zelf wilt posten en jouw socials zelf wil beheren, is dat een mogelijkheid. 
Tevens leggen we je natuurlijk uit wat belangrijk is en praten we je door de opties heen, we geven persoonlijk advies op basis van onze ervaringen en gevoel wat we bij jouw onderneming krijgen. 


Wil je jouw socials in zijn geheel bij ons onderbrengen, dan gaan wij een planning maken, zodat jij meer volgers krijgt op bijvoorbeeld Instagram. Deze volgers kunnen potentiële klanten worden. Ook als het je niet gaat om volgers en je hier niet op gefocust bent, is het belangrijk om het belang van social media in te zien. Het is het visitekaartje van jouw bedrijf, en het checken van bijvoorbeeld een Facebook pagina, gebeurt al vrij snel. Het is dus heel verstandig dat je ervoor zorgt dat jouw online social media pagina’s een professionele uitstraling hebben. 

 

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies?

Neem contact op